Dennis Stroucken en Henk Schoemaker deden in 1977 tegelijk eindexamen Havo aan het Goois Lyceum te Bussum. Ze waren allebei in het bezit van een drumstel, maar van enige saamhorigheid of klik op dat gebied was destijds geen sprake.

Een ieder trommelde er lustig op los, waarbij vermeld moet worden dat beiden zeer onder de
indruk waren van de drumkunsten van jaargenoot Ad Slot.

Henk Schoemaker

Henk ging na de Havo opleiding, naar de Pedagogische Academie en belandde na de militaire dienst in het onderwijs. In de vrije tijd werkte hij zich op als drummer en organisator. Als drummer van o.a. The Koffers, Bmaster (vh Bluesmasters) en Chris Daniels (USA) heeft hij in vele zalen in het clubcircuit en op festivals gespeeld. Als organisator weet hij op vele feesten en partijen de juiste artiesten op de goede plek te plaatsen.Momenteel is hij werkzaam als Docent Kunst en Media..

Dennis Stroucken

Dennis heeft na de Havo de opleiding tot Acteur/Mime speler gevolgd. Daarna heeft hij in diverse disciplines van het entertainment gewerkt; van act op privefeest, tot entertainer op tournee van de KLM, van “onbetrouwbare beveiliger” bij bedrijfsevenementen , tot acteur in de voorstelling 'Zeeuwse Nachten” van Het Volksoperahuis. Dennis is acteur, speler/docent Mime en Beroeps Kunstenaar in de klas en Dementertainer (optreden voor dementerende ouderen).

Op de schoolreunie van Het Goois Lyceum in 2005 troffen Henk en Dennis elkaar weer (dus 27 jaar later!!) en werd duidelijk dat beiden in het entertainment circuit bezig zijn. Terloops kon Henk ook een van de aanwinsten tonen: een Van der Lely invalidebromfiets uit 1967! Dit was het startmoment van de oprichting van De Mobiele Eenheid. De gedrevenheid en capaciteiten van het duo Henk en Dennis zorgen ervoor dat shows steeds up to date blijven en dat er steevast nieuwe shows bedacht worden.

  • back down
Top