Voor 2024 staan een groot aantal festivals op het programma:. Langzaam maar zeker zullen we ze onthullen. Maar verreweg een van de leukste kunnen we nu al bekend maken: OEROL 2024!! En dan niet een weekendje....maar een volle week!! Meer nieuws volgt snel!

 Onder het motto "uw sanitaire ontspanning, onze zorg!" kun je Henk en Dennis het komend seizoen ook bij de toiletten vinden. Plaatjes draaiend, de wachtrij vermakend en natuurlijk altijd zeer complimenteus aanwezig! Het schaaltje pepermuntjes , de nieuwe rollen, een kam en een föhn, niets is te dol bij deze ware toiletmanagers! Je gaat voor je plezier weer achteraanstaan!

The Pleeboys

De komende maanden staan al geboekt het Oerol Terschelling, Foodtruckfestival TREK in diverse steden, Van die Dingen Die Gebeuren in Terneuzen, Horizontoer op de Waddeneilanden, Foodtruckfestival Achterhoek ,  en nog veel meer!! Wij proberen de agenda up to date te houden! Ben je in de buurt, zoek ons op !! Het wordt dik feest deze zomer! Nu ook met onze ECO voertuigen op pad..Foto 's volgen!

Wat was seizoen 2016 een heerlijke belevenis! Vele succesvolle Foodtruckfestivals, Horizontoer, Bremerbaai, Gestrand, ReigersInn en ons TV hoogtepunt bij de BZT show op NPO3.En Gluren Bij De Buren was TOP.
Op naar het nieuwe seizoen! I .Pasen in Alkmaar bij Kokende Karren! Verder zijn er vele festivals al in optie gezet. Tipje van de sluier: Van Die Dingen Die Gebeuren, KoningsiNN, Spoffin Amersfoort...eva... Wij kunnen bijna niet wachten...!

gbdbpersfoto

  • back down
Top