Er wordt momenteel getoerd met diverse shows, maar elke show kan natuurlijk aangepast worden aan specifieke wensen en omstandigheden. Henk en Dennis kunnen ook ingezet worden voor speciale opdrachten zoals een opening, jubilea of bijvoorbeeld als verkeersregelaars of chaotiseurs.

“Riddum en Biet”

veelgeprezen successhow

De mannen rijden rond op de Van der Lely brommer met Drum-Aan-Stel-Hanger. Op de speelplek start de show met slagwerkelementen. Luchtdrummen, Oraal drummen, “Raad de breek dan wel de biet” en een “Ros-er-maar-op-Los finale” zorgen voor een hilarisch en percussief groepsgevoel bij het publiek.

Riddum en biet

“De Koektrommelkakofonie”

kolderieke meedoeshow

Bepakt en bezakt komen de mannen met hun driewielbrommer en een gigantische hoeveelheid koektrommels aangereden. Met de ritmische koektrommels en hun klanken wordt samen met publiek gewerkt naar een spetterend finalespektakel. Hierbij kan de “raddraaier” en de “modeshow met kledinginspiratie door Yvon Jaspers” niet ontbreken! Zeer geschikt voor bedrijfsjubilea, feesten en festivals.

koektrommelkakofonie

“Tet à Tet” op de Rest-o-Mobirette

unieke rijdende show

Op deze unieke “Enige Echte Rijdende Rollende Keuken van Europa” de Rest-O-Mobirette, bakt Chefkok Dennis “Hot Bunnies” , terwijl Henk vakkundig alle kanten op stuurt. Het publiek maakt kans op eenTafel voor Twee….of op het felbegeerde Lopend Buffet. Ofwel; “Tèt a Tèt op de Rest-O-Mobirette”. Kokend rijden en Rijdend koken! Uniek voor Foodtruckfestivals. Diverse varianten mogelijk.

Tet a Tet op de Rest o Mobirette

DOE HET ZELF dj

unieke DJ show met publiek

Achter de unieke rollende DJ Booth mag de “Doe het zelf DJ” uit het publiek alle aanwezigen verrassen met een zelfgekozen single. Natuurlijk wordt dit aangemoedigd en begeleid door Henk en Dennis in hun foutste jaren 70 outfits. Op het hoogtepunt wordt de DJ op de foto gezet en krijgt de polaroid meteen mee naar huis als bewijs van dit moment van Fame! Op deze manier is de platenkeuze op een evenement altijd top! Een- bewezen- geweldig festival- en feestconcept!

Doe het zelf DJ

The Pleeboys

Hygiënisch vertier

Onder het motto “Uw sanitaire ontspanning, Onze Zorg!” kun je Henk en Dennis vinden bij de toiletten. De wachtrij wordt verzacht door het draaien van plaatjes en het stringente volgordebeleid van de mannen in hun trotserende outfits. Bovendien staan de etiquettes die heersen bij het toiletbezoek hoog in het vaandel, en is aan alles gedacht; van pepermuntje tot schoteltje tot Eau de Cologne en andere closet gewoontes. Zo leuk, dat je snel weer achter in de rij gaat staan!

pleeboys

  • back down
Top